Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Run by family, driven by passion, established since 1933

Als familie bedrijf zit zorg dragen in onze genen. Zorg dragen voor onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers.. maar ook voor onze omgeving.

We laten je graag thuis voelen, bij Elcado. En helpen je om meer comfort te verkrijgen, meer luxe of een gezellige sfeer in en rond je huis.

Van mensen helpen worden wij oprecht blij. Laat ons u helpen.

 Over Liliane

Liliane is een gedreven kracht die geen stofje kan zien liggen of geen potje scheef kan zien staan. Ook in ons magazijn waakt ze over de rekken. Wat is de prijs? Of waar staat wat? Liliane weet het allemaal! En na een weekje vakantie zegt haar man: “Ze is weer blij dat ze naar huis kan gaan “, komen werken dus ... Dat zegt het toch helemaal!!

OVER SYLVIA

Onze fasionista is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, de hipste bars... Etalages maken, de mooiste presentaties en de tofste geschenken samen stellen... dat is haar ding! Ze geniet van alles wat op haar pad komt en volgt haar hart in alles wat ze doet!

Over Eef

In een vorig leven was Eef ingenieur bij Alcatel maar in 2005 nam ze de zaak van haar ouders over. De drive om te vernieuwen, out of the box te denken en steeds te verbeteren typeren haar. Iedere klant krijgt steeds het beste advies  & service. Mijn hart ligt bij mijn klanten en mijn winkel . Enkel kwaliteitsvolle producten krijgen, na een uitvoerig test, een plaats. En iedere dag kunnen doen wat je graag doet. Hoe zalig is dat!

PERFECT TEAM!