Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Run by family, driven by passion, established since 1933

Als familie bedrijf zit zorg dragen in onze genen. Zorg dragen voor onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers.. maar ook voor onze omgeving.

We laten je graag thuis laten voelen bij ons. En helpen je om meer comfort te verkrijgen, meer luxe of gezellige sfeer in en rond je huis.

Van mensen helpen worden wij oprecht blij. Laat ons u helpen

image

Over Goele

Goele is ons nieuwke. Na een carrière in het onderwijs staat ze te springen om zelf nieuwe dingen te leren en de handen uit de mouwen te steken. Ze vindt het zalig om nieuwe etalages en presentaties te maken. En staat steeds met een lach voor de klanten klaar!!

Over Eef

In een vorig leven was Eef ingenieur bij Alcatel maar in 2005 gaf ze haar carrière een andere wending en nam ze de zaak van haar ouders over. De drive om steeds te vernieuwen en te verbeteren typeert haar. Een rationele en technische aanpak komt immers iedere klant ten goede. Zo belanden er uitsluitend kwaliteitsvolle producten in de rekken en krijgt iedere klant steeds het beste advies en service. Voor haar klanten is enkel het beste goed genoeg.  ‘Mijn winkel is mijn derde kindje en mijn webshop mijn vierde’, lacht ze. Mijn man niet meegerekend!

Over Liliane

Liliane is een gedreven kracht die geen stofje kan zien liggen of geen potje scheef kan zien staan. Ook in ons magazijn waakt ze over onze rekken. Wat is de prijs? Of waar staat wat? Liliane weet het allemaal! En na een weekje vakantie zegt haar man: “Ze is weer blij dat ze naar huis kan gaan “, komen werken dus ... Dat zegt het toch helemaal!!