Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

We doen ons uiterste best voor jullie!!

We doen ons uiterste best voor jullie!!

Onze winkel is gesloten maar heb je iets nodig? We helpen je graag; We zijn BEREIKBAAR op 0474 33 20 66. Stuur een sms, bel, Skype of Facetime of gewoon via info@elcado.be. We leveren bij jullie aan huis, of versturen via DPD. Onze inkomhal van de winkel is nu een doorgeefluik zodat je in alle veiligheid en zonder menselijk contact je goederen kan komen afhalen, bv op de weg naar huis van je werk. Op die manier die je geen niet-essentiële verplaatsing .

Als iemand mij dit een jaar geleden had verteld ... wat zeg ik een maand geleden, dan had ik het niet geloofd. Ondertussen is mijn winkel, samen met mij ZOVEEL andere winkels, dicht!  15 jaar voluit voor je winkel gaan en dan mag je niet meer werken! Ik loop wat doelloos rond, mis mijn collgega's, mijn klanten, de babbels.... Normaal kan ik niet wachten om alles wat binnen is gekomen met jullie te delen. Zo ineens alles om gooien doet ook je creativeit en overlevingsdrang borrelen. Kopje laten hangen is niets voor mij. Ik wil blijven doen wat ik graag doe en dat is jullie helpen!

Zijn je stofzuigzakken, de ontkalker van de espresso of je koffiebonen op? Doet je strijkijzer of de mixer het niet meer? Of heb je een nieuwe pan nodig? Wij helpen! We zijn bereikbaar op 0474 33 20 66 of info@elcado.be

Verder doe ik doe wat ik kan ...en dat is THUIS BLIJVEN! Ineens een full house! 2 tieners en een man :-) die normaal NOOIT thuis zijn! Geen bezoekjes meer aan ouders, vrienden, familie... Niet meer gaan wandelen met vriendinnen, geen etentjes... enkel nog wij vier! En wij gaan dat goed doen... zolang als het moet!

Uit respect voor de echte helden! De dokters, verplegers maar ook de kassierster, de buschauffeur, de postbode... die nu in zeer moeilijke omstandigheden het beste van zichzelf geven!

En als iedereen doet wat hij moet, dan kunnen we deze periode snel achter ons laten. Wat kijk ik uit naar jullie opnieuw te ontmoeten! En misschien maken we dan met zijn allen meer tijd voor wat echt telt... alle mensen rondom ons!

Heel veel liefs! Hou je gezond! En hopelijk tot snel

Eef

Deel dit bericht!


« Naar overzicht